A kosár üres
arany-plusz-csomag
superior-csomag
Slide One
Slide Two
PlayPause
previous arrow
next arrow

Anyasági támogatások: mikor mennyi jár? Segítünk eligazodni, ügyet intézni!

A gyermekvállalás napjainkban sokkal tudatosabb döntés, mint korábban, a párok jóval megfontoltabban közelítenek a kérdéshez. Az anyagi körülmények, a munkahelyi lehetőségek, az állami támogatások és a jövőkép is befolyásolja, hogy egy pár mikor tervezi a gyermekáldást és azt is, hogy mennyi gyermeket vállal.

Anyasági támogatások: mikor mennyi jár?

Az állam részéről több támogatás is életbe lép, illetve igényelhető egy frissen szülővé vált pár számára. Az anyasági támogatások is ebbe a kategóriába tartoznak. Mit kell tudni az anyasági támogatásokról, azok folyósításáról, illetve összegéről?

Az egyszeri anyasági támogatást minden anyuka igényelheti, attól függően, hogy hány gyermeknek adott életet, illetve jogosult-e a támogatásra. Ha megfelel az előfeltételeknek, például járt terhesgondozásra, akkor az aktuális nyugdíj legkisebb összegének meghatározott százalékát kapja meg. Az egyszeri anyasági támogatáson túl még léteznek egyéb jutattások is, amiket szintén igyénybe vehet az anya, illetve a szülők. Ezek közé tartozik a GYET: gyermeknevelési támogatás, GYED: gyermekgondozási díj, GYES: gyermekgondozást segítő ellátás, valamint a családi pótlék és a csecsemőgondozási díj is.

Ezeknek az anyasági támogatásoknak a feltérképezése legyen a mi feladatunk! A legtöbb anyuka, így bizonyára Te is, elsősorban azzal szeretné tölteni az idejét, hogy üdvözli gyermekét ebben a világban, elkezdi megismerni, illetve gondoskodik róla. Az anyasági támogatásokkal járó információgyűjtés, utánajárás, ügyintézés ilyenkor a legkevésbé sem fér bele az időbe, de azt sem szeretnéd, hogy lemaradj egy olyan juttatásról, ami megillet, és ami jól jön a családi kasszába.

Fordulj hozzánk bizalommal, és mi segítünk Neked abban, hogy ne maradj le semmiről, de közben ne kelljen megosztanod az értékes időt az ügyintézés és az anyaság között! Ha megbízol minket, mi elvégezzük az anyasági támogatásokhoz köthető kalkulációt, megtaláljuk a legjobb lehetőségeket számodra és gondoskodunk arról, hogy ne maradj le semmiről!

Az anyasági támogatásokkal kapcsolatos szolgáltatásainkat igénybe tudod venni, ha felkeresel minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Üzenetküldés

Kiállítás feliratkozó

Facebook

Elérhetőség

Cégnév: 
Zilicon Szolgáltató Kft.

Cím: 
2092 Budakeszi, Virágvölgy utca 2.

Személyes átvétel itt:  
1089 Budapest, Orczy út 6. II/204.

Online fizetés a weboldalunkon a CIB Bank támogatásával

CIB Bank Logos

cib payments fizetes