A kosár üres
arany-plusz-csomag
superior-csomag
Slide One
Slide Two
PlayPause
previous arrow
next arrow

Tájékozódj az anyasági támogatásokról és ellátásokról az idei BabaMama Expón!

Az elmúlt időszakban tapasztaltuk, hogy egyre több édesanya érdeklődik cégünk iránt, nem véletlenül, hiszen velünk sokkal egyszerűbb az anyasági támogatások és ellátások intézése. Az érdeklődők közül sokan teszik fel a kérdést, hogy előzetesen hol van lehetőségük részletesebben is tájékozódni vállalkozásunkról, tevékenységünkről. Ha Te is gyermekáldás előtt állsz, és szívesen megismerkednél velünk már most, várunk szeretettel az idei BabaMama Expón!

Az ország legnagyobb baba-mama eseménye, a BabaMama Expo 2019. november 22. és 24. között kerül megrendezésre, Budapesten, a Papp László Sportarénában. Megjelenésünket fontosnak tartjuk az eseményen, hiszen szeretnénk, hogy minél több emberhez eljusson az, hogy a támogatások intézésének, a babával töltött időszakra vonatkozó pénzügyi kalkulációk készítésének van egy sokkal egyszerűbb formája, mégpedig, ha bennünket választanak ehhez az édesanyák. A BabaMama Expóra mi már nagyon készülünk, azért, hogy minden kérdésre kielégítő választ adhassunk a leendő édesanyáknak. Érdemes Neked is felkészülnöd az eseményre: tekintsd meg weboldalunkat, olvass utána tevékenységüknek, és ha lennének kérdések az anyasági támogatások és ellátások intézése kapcsán, írd össze őket, így mindenre választ kaphatsz!

A BabaMama Expóra ezen kívül megújult csomagokkal, apró meglepetésekkel is kedveskedünk az érdeklődőknek, a jó hangulatú, informatív beszélgetéseket garantáljuk standunknál. Az eseményen végig kint leszünk, és könnyedén megtalálhatod standunkat a forgatagban. Mindenképp érdemes ellátogatnod a BabaMama Expóra, ugyanis az anyasági támogatások és ellátások intézésével kapcsolatos hasznos információk begyűjtésén kívül akár tapasztalatot is cserélhetsz a többi érdeklődővel.

Tájékozódj az anyasági támogatások és ellátások intézéséről: várunk szeretettel november végén a fővárosban, a BabaMama Expón! Amennyiben bővebb információkat szeretnél megtudni várható programjainkról, vagy arról, hogy pontosan milyen ajánlatokkal készülünk, lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre!

Üzenetküldés

Kiállítás feliratkozó

Facebook

Elérhetőség

Cégnév: 
Zilicon Szolgáltató Kft.

Cím: 
2092 Budakeszi, Virágvölgy utca 2.

Személyes átvétel itt:  
1089 Budapest, Orczy út 6. II/204.

Online fizetés a weboldalunkon a CIB Bank támogatásával

CIB Bank Logos

cib payments fizetes