A kosár üres
arany-plusz-csomag
superior-csomag
Slide One
Slide Two
PlayPause
previous arrow
next arrow

Bízd ránk az anyasági támogatás ügyintézését!

A szülővé válás nagy horderejű változást jelent minden család életében, ami megnövekedett anyagi terhekkel is jár. Egy kisbabának sok mindenre szüksége van, ezért érdemes minden lehetséges támogatást kihasználni, amit az anya kaphat, illetve igényelhet az államtól. Az egyik ilyen az anyasági támogatás. Ez nem alanyi jogon jár, de mindenki megkaphatja, aki jogosult rá és beadja az igényét, tehát időt szán az anyasági támogatás ügyintézésére. Idő, ebből van a legkevesebb egy frissen anyává vált nő életében, ugye?

Fordulj hozzánk bizalommal, és nem kell aggódnod amiatt, hogy lemaradsz egy olyan összegről, aminek egyébként meglenne a helye a családi kasszában! Bízd ránk tehát az anyasági támogatás ügyintézését, és nem kell lemondanod egy olyan támogatásról, ami megillet téged és gyermekedet!

Mire van szükség egy anyasági támogatás ügyintézéséhez? Amiről Neked kell gondoskodnod, az a szükséges iratok és okmányok megléte, csak így lehet elindítani a kérelmet. Ami nem hiányozhat, az a gyermeked és a saját irataid. Személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya TAJ kártya, valamint a születési anyakönyvi kivonat másolata és a gyermek TAJ kártyája. Tehát mindenképpen meg kell várni, amíg a gyermek TAJ számot kap, és csak azután lehet megkezdeni az anyasági támogatás ügyintézését. Az egyszeri támogatás összege 2019-ben egy gyermek után 64.125 Forint, ikergyermekek után 85.500 Forint.

Jó tudni, hogy a támogatást csak azok az anyák kaphatják meg, akik legalább négy alkalommal részt vettek terhesgondozáson és az erről szóló igazolást is fel tudják mutatni. A baba születését követő hat hónapon belül mindenképpen meg kell kezdeni az anyasági támogatás ügyintézését, mert azon túl már nem jogosult rá a család.

Ne mondj le erről az összegről, inkább fordulj hozzánk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és vedd igénybe szolgáltatásainkat az anyasági támogatás ügyintézésével kapcsolatban! Szakértőink mindenben szívesen segítenek Neked és családodnak!

Üzenetküldés

Kiállítás feliratkozó

Facebook

Elérhetőség

Cégnév: 
Zilicon Szolgáltató Kft.

Cím: 
2092 Budakeszi, Virágvölgy utca 2.

Személyes átvétel itt:  
1089 Budapest, Orczy út 6. II/204.

Online fizetés a weboldalunkon a CIB Bank támogatásával

CIB Bank Logos

cib payments fizetes